Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο οινοποιείο μας, να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη οινική εμπειρία

Υπηρεσίες για group άνω των 10 ατόμων

Ένα μοναδικό οινοποιείο…
Σήμερα, είμαστε περήφανοι γιατί σε ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της Ελλάδας η τεχνολογική τελειότητα εναρμονίζεται θαυμάσια με την μοναδικότητα του φυσικού τοπίου του νησιού μας. Η καινοτομία στην αρχιτεκτονική του συνίσταται στο ότι είναι χτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα, όπως ακριβώς έχουν διαμορφωθεί τα διαφορετικά επίπεδα, οι ονομαστές «πεζούλες», του αμπελώνα που το περιβάλουν. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής αξιοποιείται η υψομετρική διαφορά των επιπέδων όπου το φυσικό φαινόμενο της βαρύτητας από τις σταφυλλοδόχους ως την εμφιάλωση, αντικαθιστά τη χρήση αντλιών για την μεταφορά του μούστου και του κρασιού, με αποτέλεσμα την ακόμα υψηλότερη ποιότητα των οίνων μας.

 

Εξαιρετικοί οίνοι…

Το Ασύρτικο μεγαλουργεί στην «πατρίδα» του, την ηφαιστειακή γη της Σαντορίνης. Οινοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με το αρωματικό Αθήρι και το ντελικάτο Αηδάνι και δίνει τους οίνους ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: το Σαντορίνη Ασύρτικο, το Σαντορίνη Νυχτέρι και το Vinsanto τον παραδοσιακό επιδόρπιο οίνο από λιαστά σταφύλια. Τα λευκά κρασιά της Σαντορίνης συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την υψηλή οξύτητα. την ορυκτή αίσθηση και την μεταλλικότητα στην γεύση. Ζωηρά, σπινθηροβόλα, με πλούσιο σώμα και αρώματα εσπεριδοειδών. Είναι ιδιαίτερα επιδεκτικό στην παλαίωση η οποία του χαρίζει ιδιαίτερη πολυπλοκότητα και αρώματα μελιού, τσαγιού και δρυός.

 

Επιθυμούμε να προσφέρουμε σε όλο το group αλλά και σε κάθε ένα μέλος του ξεχωριστά, μια αξέχαστη εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την επίσκεψή σας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας!

Κυρία Παπαλεξοπούλου Χριστιάννα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: +22860 22596 ext. 139

 

FaLang translation system by Faboba

By browsing this website, you agree to our terms and conditions.