Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο οινοποιείο μας, να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη οινική εμπειρία

BOOK YOUR WINE TASTING ONLINERESUME

Please check and confirm your booking details:

Name: , Mobile:

Packages Persons Menus Date Price
I read and accept the Terms & Conditions
Total Amount:


PayPal Acceptance Mark

Υπηρεσίες για μεμονωμένους επισκέπτες και για group έως 10 άτομων

Ένα μοναδικό οινοποιείο…

Σήμερα, είμαστε περήφανοι γιατί σε ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της Ελλάδας η τεχνολογική τελειότητα εναρμονίζεται θαυμάσια με την μοναδικότητα του φυσικού τοπίου του νησιού μας.

 

Η καινοτομία στην αρχιτεκτονική του συνίσταται στο ότι είναι χτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα, όπως ακριβώς έχουν διαμορφωθεί τα διαφορετικά επίπεδα, οι ονομαστές «πεζούλες», του αμπελώνα που το περιβάλουν. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής αξιοποιείται η υψομετρική διαφορά των επιπέδων όπου το φυσικό φαινόμενο της βαρύτητας από τις σταφυλλοδόχους ως την εμφιάλωση, αντικαθιστά τη χρήση αντλιών για την μεταφορά του μούστου και του κρασιού, με αποτέλεσμα την ακόμα υψηλότερη ποιότητα των οίνων μας.

 

Εξαιρετικοί οίνοι…

Το Ασύρτικο μεγαλουργεί στην «πατρίδα» του, την ηφαιστειακή γη της Σαντορίνης. Οινοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με το αρωματικό Αθήρι και το ντελικάτο Αηδάνι και δίνει τους οίνους ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: το Σαντορίνη Ασύρτικο, το Σαντορίνη Νυχτέρι και το Vinsanto τον παραδοσιακό επιδόρπιο οίνο από λιαστά σταφύλια.

 

Τα λευκά κρασιά της Σαντορίνης συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την υψηλή οξύτητα. την ορυκτή αίσθηση και την μεταλλικότητα στην γεύση. Ζωηρά, σπινθηροβόλα, με πλούσιο σώμα και αρώματα εσπεριδοειδών. Είναι ιδιαίτερα επιδεκτικό στην παλαίωση η οποία του χαρίζει ιδιαίτερη πολυπλοκότητα και αρώματα μελιού, τσαγιού και δρυός.

 

Είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα, μπορείτε να μας επισκέπτεστε από τις 10 το πρωί ή ακόμα καλύτερα να κάνετε κράτηση on line!

 

Επιλέξτε το πακέτο υπηρεσιών που προτιμάτε και απολαύστε την επίσκεψή σας στο οινοποιείο μας! Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

 

Απλή περιήγηση No 1

Η Απλή περιήγηση Νο1 περιλαμβάνει επίσκεψη στο κτίριο του οινοποιείου ** όπου ο επισκέπτης ξεναγείται στις εγκαταστάσεις για όλα τα στάδια της οινοποίησης από την παραλαβή των σταφυλιών μέχρι την εμφιάλωση και την κάβα παλαίωσης. Ακολουθεί γευστική δοκιμή 3 οίνων. Κόστος: 15,00€ ανά άτομο. Διάρκεια: 35 λεπτά

 

Απλή περιήγηση No2

Η Απλή περιήγηση Νο2 περιλαμβάνει την προβολή του 15λεπτου ντοκιμαντέρ «Κρασί από τη Σαντορίνη: Η δόξα του κρυστάλλου», μία παραγωγή της SantoWines με θέμα την οινοποιητική ιστορία του νησιού η οποία ξεκινάει 3.500 χρόνια πριν, και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ηφαιστειακού Σαντορινιού αμπελώνα που τον κάνουν ξεχωριστό σε όλον τον κόσμο. Ακολουθεί γευστική δοκιμή 3 οίνων. Κόστος: 15,00€ ανά άτομο. Διάρκεια: 30 λεπτά

 

Πλήρης Περιήγηση και γευσιγνωσία 4 οίνων

Η Πλήρης Περιήγηση περιλαμβάνει ξενάγηση στο κτίριο του οινοποιείου ** με παρουσίαση όλων των σταδίων της οινοποίησης καθώς και την προβολή του 15λεπτου ντοκιμαντέρ «Κρασί από τη Σαντορίνη: Η δόξα του κρυστάλλου», μία παραγωγή της SantoWines με θέμα την οινοποιητική ιστορία του νησιού και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ηφαιστειακού Σαντορινιού αμπελώνα που τον κάνουν ξεχωριστό σε όλον τον κόσμο. Ακολουθεί γευστική δοκιμή 4 οίνων μαζί με παραδοσιακά κρίθινα παξιμαδάκια Κόστος: 22,00 € ανά άτομο. Διάρκεια: 60 λεπτά

 

Santo Flight No1 (Πλήρης Περιήγηση, γευσιγνωσία 4 οίνων & πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων Santo Taste)

Περιλαμβάνει ξενάγηση στο κτίριο του οινοποιείου ** με παρουσίαση όλων των σταδίων της οινοποίησης καθώς και την προβολή του 15λεπτου ντοκιμαντέρ «Κρασί από τη Σαντορίνη: Η δόξα του κρυστάλλου», μία παραγωγή της SantoWines με θέμα την οινοποιητική ιστορία του νησιού και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ηφαιστειακού Σαντορινιού αμπελώνα που τον κάνουν ξεχωριστό σε όλον τον κόσμο. Ακολουθεί γευστική δοκιμή 4 οίνων μαζί με πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων με ελληνικό τυρί, ελιές, πολτό από Τοματάκι Σαντορίνης, Φάβα Σαντορίνης και κρίθινα παξιμάδια. Κόστος: 29,00 € ανά άτομο.

 

Santo Flight No2 ((Πλήρης Περιήγηση, γευσιγνωσία 6 οίνων & πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων Santo Taste)

Περιλαμβάνει ξενάγηση στο κτίριο του οινοποιείου ** με παρουσίαση όλων των σταδίων της οινοποίησης καθώς και την προβολή του 15λεπτου ντοκιμαντέρ «Κρασί από τη Σαντορίνη: Η δόξα του κρυστάλλου», μία παραγωγή της SantoWines με θέμα την οινοποιητική ιστορία του νησιού και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ηφαιστειακού Σαντορινιού αμπελώνα που τον κάνουν ξεχωριστό σε όλον τον κόσμο. Ακολουθεί γευστική δοκιμή 6 οίνων μαζί με πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων με ελληνικό τυρί, ελιές, πολτό από Τοματάκι Σαντορίνης, Φάβα Σαντορίνης και κρίθινα παξιμάδια Κόστος: 38,00 € ανά άτομο.

 

Santo Flight No3 (Πλήρης Περιήγηση, γευσιγνωσία 12 οίνων & πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων Santo Taste)

Περιλαμβάνει ξενάγηση στο κτίριο του οινοποιείου ** με παρουσίαση όλων των σταδίων της οινοποίησης καθώς και την προβολή του 15λεπτου ντοκιμαντέρ «Κρασί από τη Σαντορίνη: Η δόξα του κρυστάλλου», μία παραγωγή της SantoWines με θέμα την οινοποιητική ιστορία του νησιού και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ηφαιστειακού Σαντορινιού αμπελώνα που τον κάνουν ξεχωριστό σε όλον τον κόσμο. Ακολουθεί γευστική δοκιμή 12 οίνων μαζί με πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων με ελληνικό τυρί, ελιές, πολτό από Τοματάκι Σαντορίνης, Φάβα Σαντορίνης και κρίθινα παξιμάδια Κόστος: 46,00 € ανά άτομο.

 

Santo Flight No4 ((Πλήρης Περιήγηση, γευσιγνωσία 18 οίνων & πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων Santo Taste)

Περιλαμβάνει ξενάγηση στο κτίριο του οινοποιείου ** με παρουσίαση όλων των σταδίων της οινοποίησης καθώς και την προβολή του 15λεπτου ντοκιμαντέρ «Κρασί από τη Σαντορίνη: Η δόξα του κρυστάλλου», μία παραγωγή της SantoWines με θέμα την οινοποιητική ιστορία του νησιού και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ηφαιστειακού Σαντορινιού αμπελώνα που τον κάνουν ξεχωριστό σε όλον τον κόσμο. Ακολουθεί γευστική δοκιμή 18 οίνων μαζί με πιατέλα παραδοσιακών γεύσεων με ελληνικό τυρί, ελιές, πολτό από Τοματάκι Σαντορίνης, Φάβα Σαντορίνης και κρίθινα παξιμάδια Κόστος: 55,00 € ανά άτομο.

 

 

 

** Παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας ότι στο κτίριο του οινοποιείου υπάρχουν πολλά σκαλιά, και γι’ αυτό τον λόγο δεν συνίσταται η ξενάγηση στο κτίριο σε άτομα κινητικές δυσκολίες.